SÃRBÃTOARE…Peste douã sute de sãteni au tinut sã fie alãturi de conducerea comunei Albesti la o nouã editie a Zilelor Toamnei. Cu aceastã ocazie, edilul comunei, Monica Amancei, a sãrbãtorit si opt cupluri, oameni ai locului, care se pot lãuda cã au ajuns sã trãiascã împreunã de jumãtate de secol. Pentru a marca cât mai bine acest eveniment unic în viata celor opt cupluri, dar si pentru a aduce un moment de bucurie în viata sãtenilor, primãrita a pregãtit un spectacol de zile mari. Cap de afis a fost cunoscuta interpretã de muzicã popularã Margareta Clipa. De la eveniment nu au lipsit nici autoritãtile judetene. Atât prefectul Eduard Popica, cât si vicepresedintele Consiliului Judetean, Ciprian Trifan, au tinut sã fie alãturi de persoanele sãrbãtorite ieri la Centrul Cultural “Ion Iancu Lefter”, ocazie cu care le-au transmis felicitãrile lor si le-au multumit pentru cã au pus umãrul ca societatea în care trãim sã ajungã astãzi acolo unde este acum.

Devenitã deja traditie în comuna Albesti, Sãrbãtoarea Toamnei aduce cu sine voie bunã. Primarul Monica Amancei si-a fãcut un obicei ca, în fiecare an, sã ofere cuplurilor din Albesti care au împlinit 50 de ani de la cãsãtorie un moment pe care sã-l tinã minte pentru totdeauna. Anul acesta sãrbãtoarea, desfãsuratã la Centrul Cultural “Ion Iancu Lefter” s-a adresat tuturor categoriilor de vârstã printr-un spectacol de zile mari organizat cu sprijinul societãtii comerciale Radical Grup patronatã de Ionel Sandu, un fiul al comunei Albesti. Editia de anul acesta a avut, drept cap de afis, interpreta de muzicã popularã Margareta Clipa. Pe scenã au urcat si artistii Carolina Prepelitã, invitatã din Republica Moldova, Nadia Duluman, grupul folcloric coregrafic “Joc” al Clubului Pensionarilor Vaslui, Constantin Lupascu si fanfara de la Cheitris, judetul Iasi. De asemenea, cele opt cupluri sãrbãtorite anul acesta au fost felicitate de autoritãtile judetene prezente la eveniment. “Am venit cu inima deschisã si am tinut sã fiu alãturi de persoanele sãrbãtorite astãzi. Sunt convins cã oamenii apreciazã eforturile primãriei de a organiza un asemenea eveniment, iar eu tin sã felicit organizatorii si pentru realizãrile din alte domenii si de modul în care s-a reusit modernizarea comunei Albesti. Sãrbãtoritilor nu pot decât sã le urez multi, multi ani împreunã si, mai ales, multã sãnãtate”, a spus prefectul Eduard Popica. De asemenea, sãrbãtoritii au primit felicitãri si din partea vicepresedintelui Consiliului Judetean Vaslui, Ciprian Trifan. “Vreau sã vã multumesc din suflet pentru tot ceea ce ati fãcut ca societatea în care astãzi trãim sã arate astfel acum. Vã multumesc din suflet pentru tot ceea ce ati fãcut pentru noi si nu pot decât sã vã urez viatã lungã, sãnãtate si multi ani fericiti”, a spus vicepresedintele Trifan.

Emotii pentru primarul Monica Amancei la Sãrbãtoarea Toamnei

NUNTÃ DE AUR…Evenimentul a avut o însemnãtate aparate pentru edilul comunei Albesti. Vizibil emotionatã, Monica Amancei a tinut sã multumeascã celor opt cupluri care si-au sãrbãtorit, ieri, cincizeci de ani de la cãsãtorie, pentru tot ceea ce au semnat acestia pentru comunitate. “Bine ati venit la întâlnirea noastrã de astãzi si multumesc din sufelt autoritãtilor judetene care ne sunt acum alãturi. Mi-am dorit sã-i avem alãturi pentru ca, alãturi de dumneavostrã, sã le multumim cã ne-au sustinut si ne sustin în continuare în proiectele pe care le desfãsurãm la nivelul comunei, mai ales cele desfãsurate anul acesta. Si tot anul acesta am ajuns la IX-a editie a Zilelor Toamnei si a Pensionarului, o sãrbãtoare la care tin foarte mult. Mã bucur cã ati rãspuns prezent într-un numãr atât de mare întâlnirii noastre si vã doresc din suflet sãnãtate, liniste si putere de muncã. Sã ne fiti, în continuare, alãturi, cu vorbe si gânduri bune sau cu povete. Aceste lucruri ne ridicã nouã moralul mai ales cã toate lumea stie cã o vorbã bunã face cât o mie de cuvinte. Anul acesta avem alãturi de noi 8 cupluri pe care le sãrbãtorim la cincizeci de ani de cãsãtorie, mai multi ca în anii trecuti. Multumesc cã existati si cã sunteti puternici si Doamne Ajutã!”, a spus edilul comunei Albesti, Monica Amancei.